News


The magic of digitalization shatters old businesses but opens new horizons


Press Article - June 09th 2022Back - PRESS ARTICLE - June 09th 2022

The magic of digitalization shatters old businesses but opens new horizons

The year 793 marked the opening of the oldest pub in England, Ye Olde Fighting Cocks. Unfortunately, in 2022, the bar became famous for the cockfights that took place there in the 19th and 20th centuries.

PRESS ARTICLE

Anul 793 marca deschiderea celui mai vechi pub din Anglia, Ye Olde Fighting Cocks. Din nefericire, in 2022, barul devenit celebru pentru luptele de cocosi care aveau loc acolo in secolele XIX si XX, a trebuit sa-si traga obloanele si sa declare inchiderea business-ului pe termen nedeterminat, dupa 1229 de ani de activitate. Contextul actual ne arata inca o data ca nimic nu mai este sigur, ca acele poteci bine batatorite nu mai ofera aceleasi rezultate, singura solutie fiind adaptarea. Primul pas in aceasta directie este de a accepta situatia si de a contura o strategie de adaptare, indiferent daca fundamentele unei afaceri par a fi indestructibile.
Acest proces atrage dupa sine schimbari majore atât la nivel de fluxuri de lucru,
cât si la nivel de mentalitate. Adaptarea afacerilor la noua realitate prin digitalizare a devenit deja o cerinta implicita. Digitalizarea atinge astazi toate departamentele ale unei companii, indiferent de dimensiunea acesteia. Atât contextul pandemic, cât si dorinta de a creste productivitatea departamentelor au avut un impact major in accelerarea acestui proces. Munca de la distanta ne-a fortat pe toti sa mutam comunicarea preponderent on-line. Relatiile cu clientii existenti sau potentiali au fost mentinute intr-un regim contactless si am apelat iarasi la servicii on-line. Practic, astazi nu putem scapa din fata acestui val de migrare catre lumea digitala, indiferent de dorintele noastre individuale, asa ca singura varianta ramâne adaptarea.
​Atât la nivel global, cât si in România, din ce in ce mai multe companii au inteles necesitatea digitalizarii si au inceput sa investeasca in transformarea proceselor de afaceri. Transformarea digitala schimba modul de functionare al organizatiilor, obiectivul principal fiind in esenta câstigarea de timp. Acesta poate fi reinvestit in strategii noi de business, in imbunatatirea relatiilor cu clientii, in cresterea veniturilor din vânzari, in pregatirea unor noi proiecte sau pentru a atrage clienti noi. In schimb, cel mai mare beneficiu al acestei metamorfoze este acela ca angajatii câstiga timp pentru activitatile care ii bucura cu adevarat si care aduc un plus de valoare companiei prin eliminarea rutinei si a task-urilor repetitive care ne consuma pe fiecare in parte.
​In cadrul Arggo sustinem aceasta magie a digitalizarii si suntem alaturi de clientii nostri deja de 8 ani. Alexandru Radu, Head of Business Growth in cadrul companiei ne explica cum sustin digitalizarea companiilor: „Cu ajutorul platformei proprii Timeqode (www.timeqode.com) si a solutiilor Microsoft Dynamics 365 (www.businesscentral.ro), dezvoltam solutii care pot automatiza orice proces pentru clientii nostri. Analizam procesele acestora si construim de fiecare data aplicatii in functie de nevoile specifice fiecaruia reusind sa depasim cu brio orice provocare. Platforma Timeqode are avantajul de a fi o solutie care se potriveste atât companiilor mari, cât si celor mici si mijlocii. Aceasta ofera pe de-o parte componente de digitalizare deja construite, cum ar fi gestionarea avansurilor si a deconturilor, recunoasterea automata a datelor din facturi, procese specifice anumitor industrii (healthcare, construction, banking, etc.). Pe de alta parte, fiind o platforma de tip low-code development, ea permite construirea rapida de aplicatii web, fara cunostinte specifice de programare. Astfel, oferim companiilor posibilitatea de a alege fie sa foloseasca platforma pentru a-si crea propriile aplicatii, fie sa foloseasca o aplicatie deja construita de noi pentru digitalizarea unui anumit proces, fie pot opta pentru o aplicatie custom-made dezvoltata mai rapid si mai eficient decât in mod traditional. Pe lânga platforma Timeqode, cele mai noi tehnologii Microsoft cum ar fi sistemele ERP Dynamics 365 sau Microsoft 365, infrastructura cloud Azure sau Power BI ne ajuta sa putem oferi instrumentele necesare pentru ca orice afacere sa-si defineasca o strategie de business bazata pe digitalizare.”
Viziunea Arggo este de a oferi modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din intreaga lume, iar platforma Timeqode a fost construita pentru a indeplini acest obiectiv. Dovada unui business de succes este data de clientii Arggo care au incredere in produsele si serviciile companiei, iar printre ei se afla: Viarom, Veolia, Secom, Libra Bank, Baumit, Automobile Bavaria, Doctor Leahu, Agrii, Baneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Titan Machinery etc. Acestia investesc in optimizarea proceselor pentru a raspunde mai rapid cerintelor clientilor lor, dar si pentru a oferi o calitate mai buna a serviciilor, reducând in acelasi timp costurile operationale si imbunatatind profitabilitatea.
​Timeqode este o platforma de tip low-code sau Business Process Management (BPM) cu ajutorul careia se pot dezvolta aplicatii cu interfete moderne care ajuta companiile sa-si creasca performantele. Platforma fiind low-code, adica nu necesita cunostinte avansate de programare, permite atât echipei Arggo, cât si oricarui client sa creeze aplicatii pentru orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia. Procesele sunt usor de implementat si de administrat, rezultând astfel acele aplicatii user-friendly care pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv. Platforma pune la dispozitie conectori de integrare nativa cu principalele solutii de business precum cele Microsoft (Dynamics 365 Business Central si SharePoint) si permite totodata integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regasesc in cadrul oricarei companii. Un alt aspect foarte important este ca Timeqode ofera libertatea de a crea orice fel de flux, de la servicii simple de sincronizare intre sisteme diferite, pâna la procese complexe care gestioneaza afaceri din diverse domenii, precum: productie, financiar-contabil, bancar, medical, constructii si multe altele.

PRESS ARTICLE
June 09th 2022
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.