News


Localization for Dynamics: Optimizing Financial Processes


Press Article - May 27th 2024Back - PRESS ARTICLE - May 27th 2024

Localization for Dynamics: Optimizing Financial Processes

Digital transformation is key for businesses today. Localization for Dynamics by Arggo streamlines Romanian financial processes, ensuring compliance and boosting efficiency.

PRESS ARTICLE

Provocările economice, competiția acerbă și accesibilitatea tehnologiei avansate au determinat ca transformarea digitală să devină un element central în evoluția companiilor. Aceasta direcție de acțiune nu doar că eficientizează procesele de business, dar asigură și conformitatea afacerilor cu reglementările în continuă schimbare.

Un instrument esențial în acest proces este Localization for Dynamics, dezvoltat de Arggo, care permite companiilor să evolueze cu mai multă ușurință în peisajul complex al cerințelor fiscale și contabile din România.

Iată câteva dintre avantajele pe care addon-ul Localization for Dynamics le poate aduce programelor de contabilitate ale companiilor

  • Adaptare la mediul local de reglementare și de operațiuni și procese de business

Microsoft Dynamics este una dintre cele mai populare soluții ERP de pe piață, însă această platformă universală are nevoie de o augmentare personalizată local pentru a se potrivi perfect cu nevoile specifice ale fiecărei afaceri care operează pe teritoriul unei țări. Aici intervin serviciile de Localization for Dynamics de la Arggo. Acest add-on complex permite adaptarea completă a sistemului Dynamics la cerințele legale, fiscale, contabile și de reglementare din țara și industria în care un business evoluează. De la nomenclatoare și rapoarte financiare la fluxuri de lucru și procese de afaceri, Localization for Dynamics asigură o integrare perfectă între soluția Microsoft Dynamics de nivel global și particularitățile mediului local în care activează o companie.


  • Conformitate și agilitate

Scopul în sine al Localization for Dynamics este capacitatea de a asigura conformitatea cu legislația fiscală românească. Actualizările automate și integrarea cu sistemele guvernamentale înseamnă că firmele pot dobândi un grad superior de agilitate în fața schimbărilor legislative fără a investi resurse semnificative în actualizări manuale. Acest lucru este vital într-un mediu de afaceri unde timpul este esențial și unde întârzierile pot duce la amenzi sau alte consecințe legale.

  • Optimizarea proceselor contabile

Localization for Dynamics oferă de asemenea un set de instrumente pentru optimizarea proceselor contabile. Integrarea nativă cu Dynamics 365 Business Central înseamnă că toate procesele financiare sunt centralizate, de la facturare până la gestionarea activelor și a inventarului. Aceasta conduce la obținerea unei viziuni clare asupra sănătății financiare a companiei și la adoptarea unor decizii bazate pe date concrete, actuale.

  • Viitorul digitalizării în România

Arggo are o viziune clară asupra viitorului digitalizării în România și Localization for Dynamics joacă un rol cheie în această viziune. Prin facilitarea unei tranziții line către procese financiare și contabile digitalizate, contribuie la crearea unui mediu de afaceri mai robust și mai competitiv. Companiile care adoptă aceste soluții nu doar că își îmbunătățesc eficiența internă, dar devin și actori mai puternici pe scena internațională.

Astfel, Localization for Dynamics este un partener în transformarea digitală a companiilor din România. Cu o abordare centrată pe conformitate la normele legale, eficiență și agilitate, consultanții sunt gata să conducă companiile românești spre un viitor digital promițător.

Read original article on oficialmedia.com

PRESS ARTICLE
May 27th 2024
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.