News


Microsoft 365: 6 Lesser-Known Tools That Can Radically Transform Your Work


Press Article - June 19th 2024Back - PRESS ARTICLE - June 19th 2024

Microsoft 365: 6 Lesser-Known Tools That Can Radically Transform Your Work

Microsoft 365 offers innovative tools for collaboration, content management, and productivity growth, both in physical and remote formats. Among these tools are Microsoft Bookings, Forms, MyAnalytics, Planner, Delve, and Stream, each contributing to improved work processes and decision-making

PRESS ARTICLE

Instrumentele digitale sunt o parte esențială a unei activități de business performante. Microsoft 365 oferă o suită extinsă de instrumente inovatoare, concepute pentru a facilita colaborarea în mediul digital, a îmbunătăți gestionarea conținutului și a spori productivitatea. În plus, acestea încurajează colaborarea: atât în formatul de lucru fizic, cât și în cel remote, aducându-i mai aproape pe toți cei care lucrează împreună, oriunde ar fi ei.

Iată 6 instrumente din suita Microsoft 365 mai puțin cunoscute, însă aproape revoluționare pentru activitatea de business:

Deși există peste 30 de unelte în suita Microsoft 365, 6 dintre ele se bucură de mai puțină popularitate, cu toate că pot avea o contribuție semnificativă în îmbunătățirea modului de lucru:

  1. Microsoft Bookings. Acest sistem integrat simplifică programarea întâlnirilor și vă ajută să gestionați mai eficient rezervările clienților. Indiferent de obiectul de activitate, Microsoft Bookings vă poate ajuta să vă organizați mai bine calendarul, îmbunătățind și experiența clienților în tot acest proces.

  1. Microsoft Forms. Cu ajutorul acestui instrument puteți crea sondaje, teste și formulare de feedback, totul cu un minim de efort. Puteți colecta astfel informații valoroase de la clienți, angajați sau parteneri. Forms este excelent pentru a obține feedback, a efectua cercetări de piață sau a organiza evaluări interne.

  1. Microsoft MyAnalytics. Probabil una dintre cele mai ofertante soluții Microsoft 365 implementation, MyAnalytics vă ajută să identificați rapid oportunitățile de a vă îmbunătăți productivitatea și modul de gestionare a timpului, oferindu-vă recomandări personalizate, bazate pe datele înregistrate din activitatea pe care o desfășurați. Cu MyAnalytics veți avea o înțelegere mai profundă a întregului proces de business: începând cu modul în care vă desfășurați activitatea la nivel intern, până la interacțiunea cu clienții.

  1. Microsoft Planner. Colaborarea membrilor unei echipe poate fi gestionată mult mai simplu folosind Planner. Aici puteți organiza sarcinile, stabili termene limită și urmări progresul printr-o interfață intuitivă. Planner funcționează ca un panou digital interactiv, permițând fiecărui membru al echipei să vadă ușor ce sarcini are, ajutându-l să contribuie activ la succesul unui proiect sau al întregului business.

  1. Microsoft Delve. Dacă vă doriți să obțineți rapid informații și documente relevante din cadrul organizației dumneavoastră, atunci cel mai bun instrument este Delve. Acesta utilizează algoritmi de învățare automată, pentru a vă oferi acces rapid la conținutul de care aveți nevoie, economisind timp prețios și îmbunătățind productivitatea echipei.

  1. Microsoft Stream. De asemenea unul dintre cel mai puțin promovate instrumente, Stream stimulează comunicarea internă prin utilizarea de conținut video. Aici puteți partaja diverse materiale, organiza sesiuni de instruire sau face demonstrații de produse. În plus, Microsoft Stream oferă o platformă securizată pentru găzduirea și distribuirea videoclipurilor, astfel ca toate materialele video să fie accesibile doar pentru membrii autorizați ai organizației dumneavoastră.

Pachetul Microsoft 365 implementation este oferit și de Arggo, și vă poate transforma într-un timp record activitatea de business, în moduri la care probabil nici nu v-ați gândit până acum. Pe lângă colaborare, stocare și comunicare, acestea nu doar că îmbunătățesc productivitatea angajaților, dar se pot dovedi extrem de utile inclusiv în procesul de luare a deciziilor, care nu este niciodată unul facil.

Avantajul cel mai mare este că nu doar aceste 6 instrumente, ci și multe altele, pot face parte din abonamentul dumneavoastră Microsoft 365: o suită întreagă de soluții, pentru o multitudine de activități, care vor transforma modul în care vă desfășurați activitatea de zi cu zi, contribuind la succesul businessului pe care îl conduceți.

Read original article on: eclujeanul.ro

PRESS ARTICLE
June 19th 2024
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.