News


Digital transformation in construction using Timeqode Construction Sites app


Press Article - November 19th 2021



Back - PRESS ARTICLE - November 19th 2021

Digital transformation in construction using Timeqode Construction Sites app

Our colleague, Alexandru Tanasa discussed at agendacostructiilor.ro how almost all the hurdles of a construction sites can be overcome with one powerful digitalization tool, providing tangible benefits for all parties involved in construction industr

PRESS ARTICLE

Arggo Consulting este o companie care activează de 7 ani în industria de IT și consultanță de business pe piața din România și oferă clienților săi soluții care să-i ajute să se adapteze în mod optim noii paradigme a erei digitale. Printre clienții companiei se află brand-uri precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Agrii, Qualitance, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Baumit, Doctor Leahu Dental Clinics, Secom, Synevo, Libra Bank, Kruk, Klarwin, Kwizda Agro, Klass Wagen, Viarom, Titan Machinery și multe altele.


Agenda Construcțiilor a stat de vorbă cu Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor în cadrul Arggo Consulting pentru a discuta despre digitalizarea industriei de construcții din România.
„Aproape toate procesele de lucru din cadrul unei companii pot fi automatizate. Digitalizarea proceselor are avantaje numeroase atât pentru companii, cât și pentru angajații acestora. Cel mai semnificativ avantaj este timpul salvat pentru a putea realiza acele activități care să aducă acea valoare adăugată pentru a vă diferenția în mediul de afaceri competitiv de astăzi. Aplicațiile și soluțiile din oferta noastră, dezvoltate pe baza platformei Timeqode ajută în accelerarea digitalizării proceselor.”, a spus cu Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor - Arggo Consulting.


Timeqode este o platformă low-code de business process management cu ajutorul căreia se pot dezvolta aplicații utilizând interfețe moderne, permițând astfel companiilor să-și crească performanța. Companiile investesc în optimizarea proceselor de bază pentru a răspunde mai rapid, eficient și pentru a oferi o calitate mai bună a serviciilor pentru clienții lor, reducând în același timp costurile operaționale și îmbunătățind profitabilitatea. Platforma fiind de tip low-code, adică nu necesită cunoștințe de programare, permite atât echipei Arggo Consulting, cât și oricărui client să creeze aplicații din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia. Procesele sunt ușor de implementat și de administrat, rezultând astfel aplicații user-friendly care pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv. Platforma pune la dispoziție conectori de integrare nativă cu principalele soluţii de business precum cele Microsoft Dynamics 365 Business Central și SharePoint) şi permite totodată integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regăsesc în cadrul oricărei companii.


„Transformarea digitală este baza inițiativelor de inovare strategică pentru industria de construcții din România. În Arggo ne concentrăm pe această industrie motiv pentru care am dezvoltat o aplicație specifică acestui sector care își propune să ofere actorilor implicați o imagine în timp real a activităților și resurselor din cadrul șantierelor.”, a declarat Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor - Arggo Consulting.


Cu ajutorul aplicației Timeqode Construction Sites puteți gestiona întreaga activitate a unuia sau mai multor șantiere de construcții în ceea ce privește alocarea resurselor, comenzile de materiale, livrările și consumurile, totul complet integrat cu sistemul ERP existent, oferind posibilitatea de a lucra de pe orice tip de dispozitiv, oricând și de oriunde.


Scenariile dezvoltate tratează următoarele cerințe existente în cadrul șantierelor din România:
• Gestionarea șantierelor active: o aplicație integrată prin intermediul căreia se pot gestiona toate șantierele active și se poate urmări situația în timp real a activităților din șantierul respectiv la nivel de șantier / județ / responsabil. Se generează un grafic Gantt cu activitățile în lucru și alerte pentru depășiri de termene și bugete (buget estimat versus realizat, aprovizionat versus recepționat, preț buget versus preț achiziție, valoare comandată versus valoare recepționată). De aici se poate interveni punctual, pentru remedierea fiecărei întârzieri.
• Comenzi și consumuri care se pot transmite în timp real, direct din șantier, de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Materialele ce pot fi comandate sunt definite inițial în Anexa Tehnica a proiectului (Fișa Limită).
• Pontajele muncitorilor pe diferite centre de cost și proiecte, prin controlul prezenței zilnice a muncitorilor în șantier, aprobate de către șeful de șantier sau managerul de proiect.
• Gestionarea și monitorizarea activităților zilnice și săptămânale ale muncitorilor, la nivel individual sau chiar la nivel de echipă.


Prin aceste aplicații Arggo Consulting își propune ca un număr cât mai mare de companii să profite de avantajele tehnologiei digitale, care decurg din utilizarea acesteia, astfel încât procesul transformarii digitale să fie predictibil și să se poată desfășura în ritmul propriu al fiecărei organizații cu o echipă dedicată, care să urmărească procesul, să coordoneze departamente și să monitorizeze impactul în activitatea operațională.


„În general industria construcțiilor are o abordare tradițională și conservatoare, însă în ultima perioadă vedem din ce în ce mai mulți antreprenori care au adoptat tehnologii avansate și sunt competitivi la orice nivel, inclusiv pe piețele externe. Ne bucură această tendință și dorim să contribuim și mai mult în acest demers pentru a putea astfel accelera strategiile de transformare digitală în construcții.”, a declarat Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor în cadrul Arggo Consulting.

Read the original article on agendaconstructiilor.ro

PRESS ARTICLE
November 19th 2021
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.