News


Azure Backup - the protection mask for companies


Press Article - February 15th 2023Back - PRESS ARTICLE - February 15th 2023

Azure Backup - the protection mask for companies

Today, technology is a vital element for most businesses, and the difference between success and failure can be determined by how well a company protects its information and data.

PRESS ARTICLE

De când trăim în era digitală, afacerile se bazează tot mai mult pe informații și date digitale, iar capacitatea de a le gestiona și securiza poate face diferența între succes și eșec, fie că este vorba despre datele clienților, informațiile financiare, raportări și statistici legate de activitatea companiei sau alte date vitale. Protejarea acestora este esențială pentru orice afacere, deoarece pierderea datelor poate crea prejudicii majore. Fie că ne referim la furt sau scurgeri de informații, pierdere accidentală, probleme de natură tehnică sau chiar atacuri cibernetice, acestea pot cauza blocaje in interiorul companiilor - de la imposibilitatea accesării anumitor date până la blocarea operațională completă a companiei. 

Astfel, posibilitatea unui backup în cloud a devenit mai repede un must have decât un nice to have atât pentru companii, cât și pentru utilizatorii individuali (home user). Acest mod de a proteja și stoca date oferă un mediu sigur, disponibil 24/7, accesibil oricând, de oriunde, cu condiția unei conexiuni la internet. Cu toate acestea, soluțiile de backup sunt variate, iar alegerea celei mai potrivite poate fi dificilă. Este bine să aveți în vedere atunci când alegeți o soluție de backup în cloud câteva aspecte importante, precum siguranța, flexibilitatea și ușurința în utilizare.  

Arggo, partener Gold al Microsoft, vă pune la dispoziție serviciul personalizat de stocare si protejare a datelor in cloud prin Microsoft Azure, o platformă de cloud computing, care permite dezvoltatorilor și companiilor să construiască, testeze și implementeze aplicații și servicii prin intermediul internetului. Aceasta oferă o gamă largă de servicii, incluzând stocare, calcul, baze de date, inteligență artificială (AI), Internet of Things (IoT), data backup și multe altele. Microsoft Azure oferă scalabilitate și flexibilitate, astfel încât utilizatorii să poată răspunde rapid la cerințele în schimbare ale afacerilor lor.   

Azure Backup este o soluție de backup în cloud care garantează singuranța datelor unei companii și ale utilizatorilor săi. Această soluție face parte din platforma Azure și poate fi utilizată în mai multe scenarii. Serviciul asigură disponibilitatea datelor online, permițând copierea, precum și posibilitatea de a recupera datele de pe servere fizice și virtuale, oferă asistență tehnică pentru backup-uri de aplicații specifice și baze de date aferente acestora sau chiar backup-ul în întregime al sistemelor. Azure Backup permite inclusiv efectuarea backup-urilor locale și replicarea lor în cloud-ul Azure pentru un strat de protecție suplimentară atât pentru serverele din platforma Azure, cât și pentru cele externe. 

Utilizarea acestui serviciu permite companiilor efectuarea de backup-uri automatizate, în mod incremental sau diferențiat pentru a reduce utilizarea unui spațiu de stocare excesiv și implicit reducerea costurilor. Serviciul Azure Backup include posibilitatea gestionării  configurațiilor backup-urilor programate sau efectuarea de backup-uri manuale atunci când este nevoie, frecvența backup-urilor, integrare cu alte servicii Azure, cum ar fi SQL Server și SharePoint. În plus, oferă rapoarte detaliate și alerte pentru a ajuta organizațiile să rămână informate în permanență despre starea backup-urilor. Un alt beneficiu al platformei Azure este posibilitatea de a recupera date la nivel de fișier, astfel compania fiind mereu protejată în fața situațiilor neprevăzute. 

Accesibilitatea datelor, scalabilitatea și adaptabilitatea serviciului, precum și siguranța și redundanța fișierelor se află în topul beneficiilor unei platforme de backup în cloud din prisma unei organizații. În același timp, atunci când este aleasă o soluție pentru securizarea datelor în cloud, trebuie urmărită și posibilitatea automatizării fluxurilor de backup, flexibilitatea serviciului de backup, interoperabilitatea cu alte sisteme și servicii implementate deja în cadrul companiei, și impactul economic pe care îl are o astfel de soluție în raport cu mentenața propriilor sisteme de backup și stocare. Microsoft Azure Cloud Backup este un serviciu scalabil, reprezentând o soluție puternică și flexibilă pentru protejarea datelor în cloud, ce poate fi adaptată la nevoile și bugetul utilizatorului, costul acestuia fiind unul elastic. 

Arggo, o companie cu o experiență de 20 de ani în implementare de soluții software, oferă servicii complete de dezvoltare software și consultanță, pentru companii de orice mărime și din orice industrie. Dovada unei afaceri de succes este dată de clienții Arggo care au încredere în produsele și serviciile companiei, iar printre ei se află: Automobile Bavaria, Agrii, Băneasa Shopping City, Baumit, KFC, Libra Bank, Pizza Hut, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Secom, Titan Machinery, Viarom etc. Aceștia investesc în optimizarea proceselor pentru a răspunde mai rapid cerințelor clienților lor, dar și pentru a oferi o calitate mai bună a serviciilor, reducând în același timp costurile operaționale și îmbunătățind profitabilitatea. 

Read the original article on forbes.ro

PRESS ARTICLE
February 15th 2023
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.