CONTACT About Us Careers MEDIA HUB Clients Industries Solutions
Back - PRESS ARTICLE - June 10th 2021
A A A

Arggo organizes a webinar dedicated to the retail industry

If you work in the retail industry you can improve the management of retail activities, without wasting time and uncontrolled costs with the help of Microsoft Dynamics 365 Business Central and LS Retail.

Press Article

Arggo Consulting, o companie 100% românească, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță, organizează în data de 16 iunie 2021 webinar-ul Microsoft Dynamics 365 Business Central și LS Retail - soluții de digitalizare pentru industria de retail.

Speakerii invitați la webinar-ul Arggo Digitalks vor fi:

  • Dan Vasile - Sales Specialist, Microsoft România & Hungaria
  • Andrej Zajec - Technical Sales Executive, LS Retail
  • Mădălina Stan - Business Consultant, Arggo Consulting
  • Mihai Dumitru - Business Consultant, Arggo Consulting
  • Andrei Toma - Digital Business Advisor, Arggo Consulting

Aceștia vor discuta despre trend-uri în retail, dar și despre fashion retail și integrarea nativă cu e-commerce sau despre aplicabilitatea LS Retail în FMCG. Webinar-ul Arggo Digitalks se adresează tuturor celor care activează în industria de retail și cea a bunurilor de larg consum. Pentru înregistrarea la webinar-ul Arggo Digitalks puteți accesa acest link.

Microsoft Dynamics 365 Business Central, una dintre cele mai populare soluții ERP din lume, cunoscută anterior ca Microsoft Dynamics NAV, este o soluție completă de gestionare a afacerilor. Soluția ajută companiile să-și unifice procesele, spre exemplu cele financiar-contabile, de vânzări sau cele de servicii și operațiuni, sub umbrela unui singur ecosistem integrat. Soluția permite comunicare în timp real, reduce costurile operaționale și ajută la îndeplinirea eficientă a obiectivelor de business, fiind o soluție flexibilă și complet integrată cu aplicațiile de productivitate Office 365. Utilizatorii vor avea acces la un sistem inteligent de management, disponibil de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde și oricând.

LS Retail este o soluție dedicată pentru industria de retail care vine în completarea soluției Dynamics 365 Business Central, acoperind necesitățile de business din domenii precum fashion, FMCG, duty free, dar și altele, prin modulele dedicate de vânzări (POS), promoții, aprovizionare și reaprovizionare, click and collect, optimizare inventar, loialitate, integrare cu website-urile etc. Toate acestea integrează procesele din retail și oferă o trasabilitate completă a produselor, cât și o experiență mai bună a clientului final.

Spre exemplu în FMCG, beneficiile pentru procesul de aprovizionare integrat sunt: asigură continuitatea activității magazinelor și ajută la evitarea crizelor de stoc, eficientizează procesul de aprovizionare și alegerea celor mai bune oferte, elimină riscurile de out of stock și overstock sau asigură continuitatea activității de producție în cadrul oricărei companii.

Până în prezent, Arggo Consulting a implementat cu succes soluții de digitalizare pentru industriile de retail și FMCG pentru următoarele brand-uri: Dedeman, Bigotti, BSB Fashion, Art&Craft, Fraher, Intersport, Best Value, Pret Fix, Secom, Hard Rock Cafe, KFC, Pizza Hut, Paul, Taco Bell etc.

-------------------

Citește articolul original pe wall-street.ro.

PRESS ARTICLE
June 10th 2021

Latest Articles See All

The magic of digitalization shatters old businesses but opens new horizons

The year 793 marked the opening of the oldest pub in England, Ye Olde Fighting Cocks. Unfortunately, in 2022, the bar became famous for the cockfights that took place there in the 19th and 20th centuries.
PRESS ARTICLE
June 09th 2022

About the construction industry, Master Manole and digitization

Lucian Blaga probably would have written other dramas if he had lived in those times. And we stopped at Master Manole, because we already imagine a reinterpretation of this work, but we don't want the end dramatically.
PRESS ARTICLE
June 09th 2022

Re/think Construction Through Digital Transformation

Invited to the `EURO - CONSTRUCTII` event organized by Agenda Constructiilor, Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor, talked about the steps of the digital transformation in the construction industry sector, with our low-code business process management platform - Timeqode and the solutions we have developed for our clients.
PRESS ARTICLE
May 26th 2022
STOP BY FOR A VISIT
47 Aviatorilor Blvd., 4th floor, Bucharest
GIVE US A CALL
+40 213 057 196
SEND US AN EMAIL
office@arggo.com
FOLLOW US
MORE FROM ARGGO

Copyright © 2022 Arggo. All rights reserved.