News


About the construction industry, Master Manole and digitization


Press Article - June 09th 2022



Back - PRESS ARTICLE - June 09th 2022

About the construction industry, Master Manole and digitization

Lucian Blaga probably would have written other dramas if he had lived in those times. And we stopped at Master Manole, because we already imagine a reinterpretation of this work, but we don"t want the end dramatically.

PRESS ARTICLE

Lucian Blaga probabil ca ar fi scris alte drame daca ar fi trait in aceste vremuri. Si ne-am oprit la Mesterul Manole, caci o reinterpretare a acestei opere deja ne-o inchipuim, dar finalul nu il dorim dramatic.
Actiunea ar fi plasata pe un santier din Romania, in acest secol, intr-o noapte in baraca, iar in loc de lumanari, poate niste lanterne, poate chiar curent daca merge generatorul. Mesterul sta la biroul lui „aplecat peste pergamente si planuri”, refacand, chinuit, niste calcule de mult facute. Cu el se afla doi oameni: Bogumil si Gaman - personaj ciudat „ca de poveste”, care doarme intr-un colt pe scaun de data aceasta si nu pe podea. Deznadajduit pentru ca socotelile nu sunt bune si zidurile nu se ridica, Manole ii cere ajutorul lui Bogumil, caci stie ca el va avea o solutie. Pe Gaman nu il mai baga in seama, caci el se trezeste de dimineata sa faca bilantul muncitorilor care cu o seara inainte nu au baut si care s-au sinchisit sa ajunga la munca. In aceasta reinterpretare nu este vorba despre jertfa, ci despre ceea ce ii zice Bogumil aka Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor in cadrul companiei ARGGO, lui Manole aka orice companie din industria de constructii.
Pe scurt, caci altfel s-ar fi lungit povestea si nu ar fi incaput intr-o pagina dedicata de revista Club Antreprenor.
Iata ce transmite Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor in cadrul companiei ARGGO, oricarei companii din industria de constructii:
„In cadrul Arggo dispunem de toate tehnologiile necesare si avem o echipa de profesionisti care are capacitatea de a raspunde la toate provocarile actuale. Propunem o reteta si un ecosistem, in acelasi timp, de solutii pe care le inglobam pe platforma proprie low-code, Timeqode. Cu ajutorul acesteia avem posibilitatea de a remodela procesele existente sub forma unor aplicatii capabile sa masoare si sa ofere indicatori de performanta pentru fiecare dintre procesele implementate, ajutand astfel nu doar la diminuarea costurilor, ci si la cresterea productivitatii. Timeqode permite crearea de aplicatii din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia.
Dispunem, de asemenea, de tehnologii ajutatoare, cum ar fi Robotic Process Automation (RPA), Internet of Things (IoT), recunoasterea automata a datelor (OCR) pentru preluarea automata a facturilor, semnatura digitala, inteligenta artificiala (AI) etc. Compania noastra a modelat solutii pentru toate industriile, inclusiv pentru cea a antreprenoriatului in constructii. Toate aceste aplicatiile sunt user-friendly si ruleaza de pe orice dispozitiv. Am reusit o implementare completa de ERP (Dynamics 365 Business Central), alaturi de o aplicatie de santier prin care se obtine o digitalizare completa a activitatii. Pe segmentul furnizorilor de materiale de constructii, pe langa programul ERP mentionat anterior, am creat o aplicatie de management al oportunitatilor integrarea cu Google Maps, precum si un portal pentru comenzi si un software de management al relatiilor cu clientii, prin care utilizatorul poate valida, verifica si urmari stadiul punctual in fiecare caz. Scopul final al solutiilor de digitalizare descrise este de a atinge o productivitate cat mai mare a clientilor nostri, bazandu-ne pe oamenii potriviti, resursele si toate instrumentele tehnologice necesare”.
Manole aka orice companie din industria de constructii ar fi dorit sa cunosca si mai multe detalii, de aceea au decis sa nu se mai vada in noapte, ci sa stabileasca o intalnire pe timp de zi, iar propunerea a venit via email pe adresa alexandru.tanasa@arggo.com.

Read the original article on www.clubantreprenor.ro

PRESS ARTICLE
June 09th 2022
MORE FROM ARGGO
businesscentral.ro logo timeqode logo

Copyright © 2024 Arggo. All rights reserved.